03 December 2016

Hijabista Hijab Diperkenalkan

matamulutyusmardianaBlog 5:13 AM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Hijabista Hijab... 
Alhamdulillah.. CikYus dah punya hijab dengan brand sendiri...
InshaaAllah bakal keluar xlama lagi...

Terima kasih kepada pemberi cadangan (angah ceq)
& yang membantu & support..
Harga? Memang sgt2 murah... 
Kualiti kain pon cikYus xbg hampa yg keras kedung na 😂..

Dont worry tentang lesen...
Hijabista Hijab dah pon berdaftar dgn SSM... 😊..

Boleh follow instagram Hijabista Hijab yer...
Buat masa ni ceq xup mana2 pic lagi kerana masih menunggu product siap dulu...

Aspek utama Hijabista Hijab Collection ni..
CikYus nak menghasilkan tudung labuh (inshaaAllah tudungnya tidak kurang drpada bidang 44)
Printed, Plan or sebagainya bakal diperkenalkan jika mendapat lebih sambutan... 😊

Stock produk yang bakal Hijabista Hijab keluarkan adalah Limit kepada beberapa jumlah sahaja...
CikYus tidak mengeluarkan kuantiti yang banyak untuk satu corak... 😊

Doa2 laa ceq berjaya naa... 
Yus akan up pic perkembangan kalo berkesempatan... 

Thanks kepada yang sudi membaca entri kosong ni.. 😁😉

اَلحَمْدُ لِله

Subhanallah ✿ Alhamdulillah ✿ Lailahaillallah ✿ AllahuAkbar
..✿Time Kasih Kerana Membaca! :) ✿..


24 November 2016

I'm Back

matamulutyusmardianaBlog 1:09 AM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Alhamdulillah...
sempat jugak cikYus update yer...
hihihihi...

sian blog lama xusik...
nasib baik lah cikYus xlupa pass... haha

buat awak yang still menanti post update cikYus,
TQVM... (ceq taw naa)

cikYus sekarang sedang menjinakkan diri dengan bisnes...
best?? xdak la best sangat pon.. hurrmm... 
tapi... saja. suka2...


nasib laa ada seketoi ni support apa jaa yang cikYus buat....
tenkiu sayanngg. hihihi..


cikYus???
cenggini la...

bisnes apa?? nanti ceq habaq naaa... hehehe

untuk blog cikYus yang tersayang tempat cikYus ngadu ni,
nanti cikYus bagi awak pakai baju baru yaaa..
mmmwaaahhh....!!

cikYus nak wat keja dah,
nanti update lagi...

tenkiu bang ipaq bagi pinjam laptop... hihi..

babaiiiiii...


اَلحَمْدُ لِله

Subhanallah ✿ Alhamdulillah ✿ Lailahaillallah ✿ AllahuAkbar
..✿Time Kasih Kerana Membaca! :) ✿..


19 May 2016

Kata Hati... ❤️

matamulutyusmardianaBlog 3:57 AM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


"Alhamdulillah... Kata hati tidak pernah menipu sebenarnya...
Lepaskan jika benar tidak mampu dipegang.. 😊
Alhamdulillah... Tenanglah hati agar tidak terus gelisah atas dosa yang tidak terkira banyaknya...

Setiap saat dan detik seringkali dipikirkan...
Kenapa terus bersama dia yang sentiasa mendorongmu melakukan dosa..?

Terasa terlalu lemah tatkala melangkah meniti hidup...
Andai tahu apa itu sakit, dan jika diberi pilihan sejak dahulu mahu terus hidup atau terus pergi meninggalkan, biar terus meninggalkan...

Hati tak pernah tipu tatkala diri sedang penuh menampung dosa yang kian hari kian berat bebanannya..
Makin ampuh barangkali...

Hati... Sabarlah...
Pujuklah diri untuk terus bersabar... 
Pujuklah akal agar terus berfikir... 
Jauh manakah hidup dengan tertutup dek tempurung & bukannya kepompong yang bakal berubah menjadi rama2 cantik pabila terbang...?"




اَلحَمْدُ لِله

Subhanallah ✿ Alhamdulillah ✿ Lailahaillallah ✿ AllahuAkbar
..✿Time Kasih Kerana Membaca! :) ✿..


03 May 2016

Congratulations Dear!

matamulutyusmardianaBlog 3:23 AM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Alhamdulillah... Akhirnya berpeluang update blog gogeh2 nak runtuh ni... Hihihihihih

(^.^)
Sekali lagi meninggalkan kenangan agar kenangan terus abadi meski xada diingatan, biar tercalit diblog ini..

Cewah!

>_<

Congrat Hazwan... Awk da pon dpt kerja yg myb memberi peluang rezeki buat kita... Dengan niat menghalalkan yang haram...

Moga diberkati segala amal ibadat kebaikan selama ni...

In shaa Allah... Menerima yang buruk itu jua akn diberi kebaikan... & menerima yang kurang itu jua mampu diberi kelebihan..

Cikyus terima segala kurangnya awk.. Biar lebihnya kita bersama.. Sedikit demi sedikit diberi-NYA ruang yg agk luas untuk kita nmpak apa itu kepayahan mengejar kebahagiaan agar kita lebih menghargainya...

Kerja baik2 ye sayang... ❤️

Terus jujur mencari barakah...❤️


اَلحَمْدُ لِله

Subhanallah ✿ Alhamdulillah ✿ Lailahaillallah ✿ AllahuAkbar
..✿Time Kasih Kerana Membaca! :) ✿..