02 June 2014

Mu dah Kenapa?

matamulutyusmardianaBlog 8:16 PM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Haluuu....
oke fine.. law nak diikutkan janji entry post kali ni cikYus nak kongc mcm mna nak ilangkan short cut pda pendrive... tp sorry lah... tadak mood lak... terpaksa di postponekan!
ahahahah...

law crita bab lain yus ada mood lah...hehehe

knp ngan title yus ni?

yus sebnarnya ngah penin ni... (actually da semakin memusing.. oke fine)

mane la xnya...
salah yg diletakkan kat dahi cikYus!
(terlampau desperatekah daku mengejar2 bf mu?)
hahaha.. persoalan di situ..

dan ingin cikYus nasihatkan kepada adik2 yg bercinta dan sedang membaca entri skg ni...
sila jaga bf msing2 supaya xmencari perempuan lain!
ahahaha.. boley x tara tu?

kadang2 cikYus kesian laa tgk...
senang2 sangat nak maki hamun org... bukan tu aje, senang lak menghina..
No No No...


Takut malu sendiri nant...
pasal cikYus penah melalui bnd ni... (Oh baru sebentar tadi lalui..hehehe)
selidik habis2 dulu pless... nanti kalau dah kelua semua cerita, sakit ati kepalang kot...
xmo camtu... xmo.. xmo...

dah sakit ati, nanti xpasal2 malu lagi dapat...

cikYus cuma nasihat...

sampai sini dulu ye... ^_^


*Kepada yang berkenaan, ples jaga bahasa kamu kalau xnak sakit ati..
nanti bahasa cikYus yg sopan ni kelua hah..
Drpd xmakan nasik sehari, teroih jd sebulan xmakn nasik.. kurus lak nant.. huhu..

Bubbyeee....
pissss




اَلحَمْدُ لِله

Subhanallah ✿ Alhamdulillah ✿ Lailahaillallah ✿ AllahuAkbar
..✿Time Kasih Kerana Membaca! :) ✿..


01 June 2014

Saya Oke... :)

matamulutyusmardianaBlog 9:38 PM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Lama xku update !! lama xku jenguk..!!
password pon da terpaksa di Resetkan! ahahaha

tarak masa.. (Bajet2 bz penting... haha)

nak diceritakan...
Cleaner yg da 7Bulan berkhidmat Alhamdulillah da sedikit bertauliah dan akan ditransferkan ke company laen!ahaha..(Sedikit rojak language disitu.. huhu)
tu xpa... nanti dah jadi, cek update lagi na... huhu


terasa rindunya la hai ngan membe2 DIP class poli...
hurm... hopefully sumenya oke...
rindu yg dulu.... nak ulang balik pon dah xbole...

Suma da ada life masing2...
nak tanya kabar, nak betemu muka pon mmg susah...
hidup pon makin lebih mencabar bila umo dah semakin meningkat...

(Tacink plak dah..!!)

huhu.... btw nak cerita ni!! Berat cikYus sekarang dah naik!!!! 45.25kg!!
Yeayyyy Y(^_^)Y.....!! ( i can't believeeeeee thissss )
ahahahaha...

best kan... (esok ni melampau naik berat badan hg, merangkak la! ahaha)

oke laa... nanti cerita lagi...
n in shaa Allah akan dtg cikYus akan kongsi ngan pembaca (Yang Tak Tahu) mcm mana nak removekan short cut pada pendrive yg dah diserang virus selesema burung tuh! haha...

oke la... sudah duluu...

salam... :)



اَلحَمْدُ لِله

Subhanallah ✿ Alhamdulillah ✿ Lailahaillallah ✿ AllahuAkbar
..✿Time Kasih Kerana Membaca! :) ✿..