13 July 2014

Not Ready Yet ...

matamulutyusmardianaBlog 6:28 PM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Selamat petang..

Da lama xupdate.. entri ni pon da makin diabaikan..
kali ni post entri cikYus ada sikit sedih...

knapa?
Ni sbbnya..


cikYus akan di transfer ke Pacific Taiping Mall..
n arini merupakan ari terakhir cikYus berkhidmat di cawangan The Store Taiping (Kamunting)..
dengan hijrahnya cikYus ke outlet yg lebih besar n semestinya lebih besar tanggungjawab n bebanan kerja..

Sedihnya la haiii... 

mmg betul2 xready nak tinggal suma kat sini..

9Bulan berkhidmat ngan outlet ni betul2 wat cikYus sayang nak tinggalkan suma staf kat sini..

"hadiah yg hampa bg wat yus tambah sedih lagi.."

sini adalah kerja p1 yus yg mana byk menambahkan lgi pengetahuan yus...
kak umi....


Thanx untuk sumanya... Yus xlupa k.umi... :)
kak umi sedih, yus lagii sedih.... da macam sibling dah.. kongc prob sesama...

moment ngan staff btul2 kenangan manis wat yus...
 
In Shaa Allah xluput diingatan...
 
Adiah Lucky Draw mmg dah betul2 nak menghalau yus...hehhe

 

 Dekat ja kita...
tp suasana kerja berbeza sgt.. yus mesti rindu ngan suma...
sangat2...

Maafkan Yus ngan salah selama ni... Maafkan yus..
Doakan semoga segalanya dipermudahkan..

Nak nangeh lagi ni...
baek stop samp sini dulu..
nnt update lagi...

daa....

اَلحَمْدُ لِله

Subhanallah ✿ Alhamdulillah ✿ Lailahaillallah ✿ AllahuAkbar
..✿Time Kasih Kerana Membaca! :) ✿..


No comments:

:: Assalammualaikum..tinggalkan komen Di Sini..◕‿◕ ::