01 June 2014

Saya Oke... :)

matamulutyusmardianaBlog 9:38 PM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Lama xku update !! lama xku jenguk..!!
password pon da terpaksa di Resetkan! ahahaha

tarak masa.. (Bajet2 bz penting... haha)

nak diceritakan...
Cleaner yg da 7Bulan berkhidmat Alhamdulillah da sedikit bertauliah dan akan ditransferkan ke company laen!ahaha..(Sedikit rojak language disitu.. huhu)
tu xpa... nanti dah jadi, cek update lagi na... huhu


terasa rindunya la hai ngan membe2 DIP class poli...
hurm... hopefully sumenya oke...
rindu yg dulu.... nak ulang balik pon dah xbole...

Suma da ada life masing2...
nak tanya kabar, nak betemu muka pon mmg susah...
hidup pon makin lebih mencabar bila umo dah semakin meningkat...

(Tacink plak dah..!!)

huhu.... btw nak cerita ni!! Berat cikYus sekarang dah naik!!!! 45.25kg!!
Yeayyyy Y(^_^)Y.....!! ( i can't believeeeeee thissss )
ahahahaha...

best kan... (esok ni melampau naik berat badan hg, merangkak la! ahaha)

oke laa... nanti cerita lagi...
n in shaa Allah akan dtg cikYus akan kongsi ngan pembaca (Yang Tak Tahu) mcm mana nak removekan short cut pada pendrive yg dah diserang virus selesema burung tuh! haha...

oke la... sudah duluu...

salam... :)



اَلحَمْدُ لِله

Subhanallah ✿ Alhamdulillah ✿ Lailahaillallah ✿ AllahuAkbar
..✿Time Kasih Kerana Membaca! :) ✿..


No comments:

:: Assalammualaikum..tinggalkan komen Di Sini..◕‿◕ ::