02 June 2014

Mu dah Kenapa?

matamulutyusmardianaBlog 8:16 PM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Haluuu....
oke fine.. law nak diikutkan janji entry post kali ni cikYus nak kongc mcm mna nak ilangkan short cut pda pendrive... tp sorry lah... tadak mood lak... terpaksa di postponekan!
ahahahah...

law crita bab lain yus ada mood lah...hehehe

knp ngan title yus ni?

yus sebnarnya ngah penin ni... (actually da semakin memusing.. oke fine)

mane la xnya...
salah yg diletakkan kat dahi cikYus!
(terlampau desperatekah daku mengejar2 bf mu?)
hahaha.. persoalan di situ..

dan ingin cikYus nasihatkan kepada adik2 yg bercinta dan sedang membaca entri skg ni...
sila jaga bf msing2 supaya xmencari perempuan lain!
ahahaha.. boley x tara tu?

kadang2 cikYus kesian laa tgk...
senang2 sangat nak maki hamun org... bukan tu aje, senang lak menghina..
No No No...


Takut malu sendiri nant...
pasal cikYus penah melalui bnd ni... (Oh baru sebentar tadi lalui..hehehe)
selidik habis2 dulu pless... nanti kalau dah kelua semua cerita, sakit ati kepalang kot...
xmo camtu... xmo.. xmo...

dah sakit ati, nanti xpasal2 malu lagi dapat...

cikYus cuma nasihat...

sampai sini dulu ye... ^_^


*Kepada yang berkenaan, ples jaga bahasa kamu kalau xnak sakit ati..
nanti bahasa cikYus yg sopan ni kelua hah..
Drpd xmakan nasik sehari, teroih jd sebulan xmakn nasik.. kurus lak nant.. huhu..

Bubbyeee....
pissss




اَلحَمْدُ لِله

Subhanallah ✿ Alhamdulillah ✿ Lailahaillallah ✿ AllahuAkbar
..✿Time Kasih Kerana Membaca! :) ✿..


No comments:

:: Assalammualaikum..tinggalkan komen Di Sini..◕‿◕ ::