25 February 2014

Semakin Dalam, Semakin Berat .. :)

matamulutyusmardianaBlog 12:35 PM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم





Fuhh...
lama dah xjenguk update blog serabai ni hah...

nak dijadikan pembuka pada topik yus arini...

"Alhamdulillah di confirmkan kerja... :)"

nampak gayanya dah semakin dalam yus terjun dalam bidang yus sndiri..

semakin berat jgk la amanah dan tanggungjawab yang yus kena pikul...
 Dugaan xyah laa nak dicerita...

Hopefully segala yang baik dipermudahkan...
Doakan Saya! hehe...

Terasa laa mcm mna susahnya mak abah nak carik rezki..

Jodoh?
huh!

Tataw lahhhhhhh....
Kawan2 dah nak ramai anak2 nih....

huuu.. nak jgk..
tp xpa... sabaq....
dok kalut pon bukan dapa apa nu..??

huhu...

keja sini macam2 hal lah law nak di kongsi..
keja apa??
lah... dok habaq dah keja cleaner..

pagi tadi mop patah cbb gadoh ngan cleaner laen! huhu..
batang mop jadi pedang samurai.. (Boleyx tara tu??)

ahahaha..

dah la... samp sini dulu... nnt cerita lagi...

salam.. :)



اَلحَمْدُ لِله

Subhanallah ✿ Alhamdulillah ✿ Lailahaillallah ✿ AllahuAkbar
..✿Time Kasih Kerana Membaca! :) ✿..


1 comment:

:: Assalammualaikum..tinggalkan komen Di Sini..◕‿◕ ::