26 September 2013

Pernikahan Adam AF bersama Fiza Elite.. :)

matamulutyusmardianaBlog 11:51 AM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Monin.. :)
Tahniah Wat pasangan Adam AF n Fiza Elite yang selamat diijab kabulkan dengan sekali lafaz..!
Berdirinya lagi sebuah masjid...:)
Semoga Bahagia till Jannah diucapkan.. :)

cikYus bila lagi?
huh!
xtau la aihh...
ahahhha....
oke lah!

jum tengok pic dorang nak??
Sumber dari Beutifulnara
  :)

adam af 

adam af
adam af
adam af 
adam af

TAHNIAH! TAHNIAH! TAHNIAH!

^^v

اَلحَمْدُ لِله

Subhanallah ✿ Alhamdulillah ✿ Lailahaillallah ✿ AllahuAkbar
..✿Time Kasih Kerana Membaca! :) ✿..


24 September 2013

Cursor Hover .. (cursor bertukar apabila menyentuh link)

matamulutyusmardianaBlog 2:11 PM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Petang Guys.. :)
Apakah Cursor??

Anak panah korang tu laa...

Apakah lak Hover??

bila korang halakan anak panah korang tu pada mana2 link, dy akan bertukar.. cuba laa korang halakan cursor yus ni pada mana2 link kat blog yus  ni..

nampak kan??
oke gud..
myb tuto ni lambat yus wat..
or mmg da basi da laa dikalangan blogger2 handal ni kan..
haha..

so xmaw panjg crita, yus nak aja. k..

  1. Login >> Dashboard >> Layout >> Add a Gadget>> HTML / Javascript
  2.  Copy n Paste kod bawah ni pada ruangan HTML tu k..
    <style type="text/css">body, a, a:link{cursor:url(http://i.imgur.com/s4K01yO.png), default;} a:hover {cursor:url(http://cur.cursors-4u.net/food/foo-6/foo515.cur),wait;}</style>
    *warna MERAH tu  korang tukar ngan url cursor korang... xtao nak carik mana? klik SINI .. Law korang edit guna photoshop xtao cemana nak amek url cursor korang klik SINI
    *Warna Biru tu korang tukar dengan cursor comel2 yg berkenan di hati korang tu lah.. :)
  3.  Okey Da Boley Save n View

Amacam??
jadik??
law jadi, bagus!
law xjadik, or ad pape yg nak yus bantu, Jangan malu, jangan segan, bgtao naa...

daaaa... :)


اَلحَمْدُ لِله

Subhanallah ✿ Alhamdulillah ✿ Lailahaillallah ✿ AllahuAkbar
..✿Time Kasih Kerana Membaca! :) ✿..


23 September 2013

Mug dengan gambar n design yang korang idamkan??

matamulutyusmardianaBlog 11:59 AM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Salam Sejahtera... :)

Arini yus nak kongsi ngan korang sume pasal design mug..
oke..
korang boleh order ngan yus design apa yg korang nak yus wat..

nak tengok contoh mug yang yus design sempena bufday membe yus, incik mail??

sini2... :)

*klik pada gamba untuk view lebih besar

oke... ni masa yus wat design menggunakan photoshop... n bawah ni masa dah pon jadi mug... 
yus wat ni simple aje...
coz yus jenis suke yang simple2... yang bahagian dalam mug, korang boleh pilih warna yg korang suke..
dalam simpanan warna mug yg ada skg
 Pink , Biru , Kuning n Hijau... 


*klik pada gamba untuk view lebih besar 

jap..yus nak jgk posing.. huhu

law ada yang berkenan boleh aje tanya kat fb ..
harga nnt kita crita..
lagi banyak order boleh dpt lagi murah... :)

samp sini saja....huhu...
daaa.. salam... :) 

اَلحَمْدُ لِله

Subhanallah ✿ Alhamdulillah ✿ Lailahaillallah ✿ AllahuAkbar
..✿Time Kasih Kerana Membaca! :) ✿..