06 September 2013

" My Omey Bear "

matamulutyusmardianaBlog 2:11 PM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Petang...◕‿◕

Arini ada sikit free.. 
yus update lagi...
law aritu bufday yus, arini yus nak update bout present nya..

da besaq da tua lagi nak present kan..
bukan ap.. present ni salah 1 barang yg yus suka.. hehehe

oke.. "En. M" adiahkan bear2 n cadbury...
thanx u.. pandai u kan... ahaha..
u bab stalker+asking mmg expert lah! ahaha

i da namakan da...

Mr Omey Bear

y "MR"??

ntah.. kata EN.M

" ni bear jantan..."

ahaha..

whatever lah..
da dapat terus lah snap2..
paham lah kan..
ahahaha

sesi bergambar..
yus posing, omey pon nak jgk.. ahahah

c..



 

Siap dengan baju tido teruslah! ahahaha..

ni bukan nak menunjuk.. juz nak kongsi aje..
rasa2 mcm ada yang xpuas ati or salah faham tuh sorey la naaa..

samp sini dulu.. 

daa.... salam


اَلحَمْدُ لِله

Subhanallah ✿ Alhamdulillah ✿ Lailahaillallah ✿ AllahuAkbar
..✿Time Kasih Kerana Membaca! :) ✿..


05 September 2013

" I am a Lazy Girl "

matamulutyusmardianaBlog 4:06 PM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Petang Guys.. :)

Wuuu... ujan lagi...

bez... I it.. ◕‿◕ 


masa rasa teramatlah lambat berlalu..
haha..
nek bosan dok kat tempat kija ni sorang2...

Oke fine..
saya memang sorang yang PEMALAS NAK MEMBACA!

ahaha... Novel pon skip2 gak kekadang..
tu novel.. xkiralah apa jenis bahan bacaan pon!

pendek kata bab membaca ni mmg xsuka lah!

ahahaha...

tp kekadang tuh terpaksa jgk membca..
contohnya mcm nak exam kan...
tetido dekat 10x pon kena baca jugak!
lawX alamatnya kirimsalam kak senah sikit lagi punah lah ceritanya..
ahahaha...

sedang nak berubah la ni...
cemana la haih nak bagi suka membaca??
merepek kat sini rajin lak kan?? haha

tp..

yus rajin gak snap2 nie... ahaha

boley geng ngan adik yus lah..

law yus gila snap, dy Hantu snap!
memori fon yus ni nak full suma gamba dy! 
nak tgk dy??


katanya ni masa snap ni musim jerawat.. huhu...

ada saja lah... ahahaha


uppsss.. 360.. so sumanya manis lah.. ahaha

 kan..
ada malas, ada rajinnya..
ni da mai mood malas nak upload pis byk2.. sikit2 ckup la kan....

samp sini dulu lah..
mana nak taw kot ada yang penyakit malas nak membca cam yus ni jgk kan...
xlalu nak baca panjang2..
ahahaha..

tu saja.. daaaa....
Salam..

Peace ^^v


اَلحَمْدُ لِله

Subhanallah ✿ Alhamdulillah ✿ Lailahaillallah ✿ AllahuAkbar
..✿Time Kasih Kerana Membaca! :) ✿..


03 September 2013

Saya Oke... Saya Da Besar.. :)

matamulutyusmardianaBlog 2:06 PM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Hype Guys... :)

Penat arini...
keja melayan customer pon penat..
huhuhu..

curik tulang jap xper kot.. huhuhu

macam yang korang tao..
n pada yang xtao terasa mcm nak amek tao..

2/9 actually tarikh yang sebenarnya yus lahir...
pada ic 03/09 coz kt sijil lahir yus 03/09 ..
abah terlewat sehari g wat sijil lahir...

cian kan..???
hahha...

nga kije ni.. kakak2 anta kek...
thanx kakak Fidah.. Kakak Iera n Kakak Lin...

sapa adiahkan..?? abg kama..
huhuhu..

TenQ3x..

dah 22 pon yus..
Alhamdulillah...
masih diberi peluang melihat dunia n memperbetulkan kesilapan yang lalu..

Apa permintaan yus..??

Makin hari makin banyak dugaan..
semoga yus dijaohkan andai kata ada mereka yang berniat jahat or seangkatan dengannya pada yus..
semoga yus jugak dijaohkan dari perbuatan sedemikian...

semoga dugaan yang bakal yus tempuh akan membuatkan yus lebih bahagia.. xkira berat mana pon dugaan tuh... hope memberi kebaikan dan bukanlah keburukan..

n..
Smoga Family yus lebih aman.. bahagia till jannah...

lastly..

"Jodoh"

hat ni "NO KOMEN.."

hahaha..
yus trima apa adanya si dia.. In Shaa Allah...
andai kata dia yang tepat dah pon ada depan mata yus, smoga segala urusan baik kami di permudahkan DIA...
Yus law boleh xmo story sapa dia.. coz between us xd ap2 ikatan lagi..
nnt law xde jodoh lagi malu lak an melebih2..
ahahah..

tu sajalah kot...

Harap suma yang di atur indah berjalan dengan indah oleh NYA..

amin..

:)






اَلحَمْدُ لِله

Subhanallah ✿ Alhamdulillah ✿ Lailahaillallah ✿ AllahuAkbar
..✿Time Kasih Kerana Membaca! :) ✿..