23 September 2013

Mug dengan gambar n design yang korang idamkan??

matamulutyusmardianaBlog 11:59 AM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Salam Sejahtera... :)

Arini yus nak kongsi ngan korang sume pasal design mug..
oke..
korang boleh order ngan yus design apa yg korang nak yus wat..

nak tengok contoh mug yang yus design sempena bufday membe yus, incik mail??

sini2... :)

*klik pada gamba untuk view lebih besar

oke... ni masa yus wat design menggunakan photoshop... n bawah ni masa dah pon jadi mug... 
yus wat ni simple aje...
coz yus jenis suke yang simple2... yang bahagian dalam mug, korang boleh pilih warna yg korang suke..
dalam simpanan warna mug yg ada skg
 Pink , Biru , Kuning n Hijau... 


*klik pada gamba untuk view lebih besar 

jap..yus nak jgk posing.. huhu

law ada yang berkenan boleh aje tanya kat fb ..
harga nnt kita crita..
lagi banyak order boleh dpt lagi murah... :)

samp sini saja....huhu...
daaa.. salam... :) 

اَلحَمْدُ لِله

Subhanallah ✿ Alhamdulillah ✿ Lailahaillallah ✿ AllahuAkbar
..✿Time Kasih Kerana Membaca! :) ✿..


8 comments:

:: Assalammualaikum..tinggalkan komen Di Sini..◕‿◕ ::