05 September 2013

" I am a Lazy Girl "

matamulutyusmardianaBlog 4:06 PM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Petang Guys.. :)

Wuuu... ujan lagi...

bez... I it.. ◕‿◕ 


masa rasa teramatlah lambat berlalu..
haha..
nek bosan dok kat tempat kija ni sorang2...

Oke fine..
saya memang sorang yang PEMALAS NAK MEMBACA!

ahaha... Novel pon skip2 gak kekadang..
tu novel.. xkiralah apa jenis bahan bacaan pon!

pendek kata bab membaca ni mmg xsuka lah!

ahahaha...

tp kekadang tuh terpaksa jgk membca..
contohnya mcm nak exam kan...
tetido dekat 10x pon kena baca jugak!
lawX alamatnya kirimsalam kak senah sikit lagi punah lah ceritanya..
ahahaha...

sedang nak berubah la ni...
cemana la haih nak bagi suka membaca??
merepek kat sini rajin lak kan?? haha

tp..

yus rajin gak snap2 nie... ahaha

boley geng ngan adik yus lah..

law yus gila snap, dy Hantu snap!
memori fon yus ni nak full suma gamba dy! 
nak tgk dy??


katanya ni masa snap ni musim jerawat.. huhu...

ada saja lah... ahahaha


uppsss.. 360.. so sumanya manis lah.. ahaha

 kan..
ada malas, ada rajinnya..
ni da mai mood malas nak upload pis byk2.. sikit2 ckup la kan....

samp sini dulu lah..
mana nak taw kot ada yang penyakit malas nak membca cam yus ni jgk kan...
xlalu nak baca panjang2..
ahahaha..

tu saja.. daaaa....
Salam..

Peace ^^v


اَلحَمْدُ لِله

Subhanallah ✿ Alhamdulillah ✿ Lailahaillallah ✿ AllahuAkbar
..✿Time Kasih Kerana Membaca! :) ✿..


4 comments:

  1. waalaikummussalam..miss u so much!

    ReplyDelete
  2. salam jumaat..xperlu tau kot..cukup sekadar kau tau aku tlalu mengharap kau yg terakhir aku rindui..

    ReplyDelete

:: Assalammualaikum..tinggalkan komen Di Sini..◕‿◕ ::