08 December 2011

Cinta & Pengorbanan ??

matamulutyusmardianaBlog 7:03 PM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Lagi skali cik yus.... =)

Cinta dan perngorbanan...??

cinta perlukan pengorbanan...?? mmg laa perlu... tp xder laa melampaw2 pengorbananny... haiyoo...
jum kte discuss..

kpd kaum hawa...
wit?? harta benda??
 korang rse korang ley bahagia bile sume tuh ad?? law korang dulukan bnd tuh, yg laen2 mne?? cinta korang, yg korang pd boy tuh ad?? ad... ad pd harta dy... kan...?? tp... korang jgn lak kate dy miskin korang still nk jgk..korang kne pkr jgk lah k, law dy ssh, tp mls tuh mmg "I'M SORRY GOODBYE" lah...
dy gak perlu laa berusaha nakkan korang... bukanny nak edup susah selamanya susah kot.. USAHA laa... nak kawin, tggungjawab pada laki.. bile nakkan kite kaum hawa ni mestilah kne ad usaha.. xpyh nak megah2 hantaran byk pon.. br ckit or juz kasi mas kahwin.. jnj korang da lepas.. egt taw! korang xperlu laa nk megah2 or menipu kte korang kasi hantaran byk tp bukn korang yg puny..jgn menipu.. br tnjuk ap yg mampu.. OK?? TAPI... hak korang laa... so xder paksaan di situ..


korang da xske antra 1 sma len cmner?? korang rse korang sayang nak tggl cbb korang sygkan dy or cbb laen?? hah... kn da cnfuse tuh... cmner nak wat neh..?? bnd2 camni da byk cgt berlaku kn..?? so renung2kan dan selamat beramal! hehe =)

Cmner pon kan... DIA still ad ngn korang taw... DIA akn kasi yg terbaik wat korang.. termasuk laa diri yus.. pernah di kecewakan, mengecewakan dan jgk terkecewa.. huhu.. ape pon yus serahkan segalanya pada DIA.. Sumanya myb ad hikmah.. DIA xnak satukan yus dgn pilihan yus mgkin bersebab.. or mgkin gak jodoh ktorang tuh masa akan dtg nie.. spe tao kan..?? 
ap org nk ckp ?? "DO I CARE?"(sambil angkt bahu n senyum sinis) haha..



"OK.. kepada korang2 yg xsuka tuh dah terbace or xbuka blog yus ni, jgn semak kat BLOG yus ni yer....
nak muntah or geli,TOLONG BERAMBUS dari SINI..
Your cooperation is not needed at here
XPAHAM2 LAGI ker..?? bace ape lg ntah.... BLAH2..(da halau korang neh.. so tolong xpaham2 ag??)"

MAAF KATA2 KESAT DIKELUARAKAN
STATEMENT DI ATAS HANYA KEPADA YANG DA CKP XSUKA BLOG YUS YER... BUKAN UNTUK YANG LAIN.. MAAF LAW AGAK KURANG SOPAN CZ YUS DA MENTION KAT BLOG YUS BYK KALI... HEHE.. TQ.. sorey gak law ad typing eror.. hehe



اَلحَمْدُ لِله

Subhanallah ✿ Alhamdulillah ✿ Lailahaillallah ✿ AllahuAkbar
..✿Time Kasih Kerana Membaca! :) ✿..


3 comments:

  1. Aslkm Yus, cantiklah anak panah yg terabur tu. Cmna nk wat? Akak ni bukan teror sangat bab komputer ni..ajar akk ye..plz..=D

    ReplyDelete
  2. Nanti yus post kat blog yus je. Kalau yus tau cmna cara xnak bagi org curi gambar or artikel, yus ajar la akak skali ye..=p

    ReplyDelete

:: Assalammualaikum..tinggalkan komen Di Sini..◕‿◕ ::