15 November 2011

"Rase xnak layan?? kenapa Approve Adding !"

matamulutyusmardianaBlog 2:40 PM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم




Hype.... ^^
hah.. np lak tjuk yus ni..?? ad ap2 masalah ker yus..??
bukan ap yang oi.. if korang rse xmo layan some1 or scape jerk, ap kte if korang jgn "Approve"
 if dorang add?? Hah.. kan senang.... xder laa korang semakkan post korang yg pelik2 about xmo layan ni....
Bukan ap.. korang yg apporve,korang lak yg post cmtu.. xsegan ker..??

Besa laa.. Normal laa... Standart laa Bile org add tndnya nak berkawan..
bile korang apprve,tht mean otometik laa korang jgk da "Terima" dorang ntuk jadik fren korang... Bile dorg tros2 im korang,korang da post lak cmto..


Mayb gak korang da TERaccept fren yg actually berfikiran "KOTOR".. senang jerk.. "BLOCK" jer tros..kan senang tuh...sape soh gi layan da tao org cmto..!

bukan laa maksud cik yus nak korang layan dorang... xjgk... buknlah cmto.. if korang rse xder bnd pentg,yeah myb btol korang xyah layan... but..... xperlu kot rseny korang post cmto kan...Cz korang gak yg carik penyakit g Approve! huhu.. Xker sakit otak fren korang yg laen cz korang semakkan Home FB dorang ngan post yg korang sendiri carik masalah tuh?? (yus salah sorang dr mangsa..hehe)

Da tao korang "IN A RELATIONSHIP" "ENGAGED" "MARRIED TO".. yg korang g accept adding  spe2 korang xkenal tu sape sruh...

Ape kate law korang edit "About Me" FB korang then korang tulis
" Jangan Add saya jika Anda tidak mengenali diri saya, Cbbnya saya xsuka dan xakan accept scape yg tidak dikenali. Apa anda nak cakap, ada saya kisah?"

Or lebih better korang xyah pakei FB! Deactivekan segera FB anda..Yeah! Better! hehehe..

ok lah.. sampei sini sajow..huhu

اَلحَمْدُ لِله

Subhanallah ✿ Alhamdulillah ✿ Lailahaillallah ✿ AllahuAkbar
..✿Time Kasih Kerana Membaca! :) ✿..


2 comments:

:: Assalammualaikum..tinggalkan komen Di Sini..◕‿◕ ::