28 October 2011

Don't further Delay Yusmardiana!!!!

matamulutyusmardianaBlog 7:33 PM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم




Oh no! i'm late.....!
But...... ape yg late tuh yusmardiana.....??
Alaaa.... nak balik taiping.... cam bse laa... rini kan ari jumaat...Yus yg dari USM neh, nak jerk kelam kabut lek ruma.... da nga "Hurry Up" tuh ley lak ujan.... (-_-") ..

Mmg kene Delay jgk laaa...... Cian kan...???
Lawx xder laa Yus nak update blog yg kiut miut (peresan kejap) nie.......hehehe...
mak aihh.... lebat betoi.... bile yus ley blik neh.. (-_-")

BTW yus nak cite somethg lah ape yg da jadik seminggu neh... wah2.....
Yus di Pelawa ntuk design carta organisasi ntuk Pusat Islam kat Usm neh!! huhu...tao x camner cara yus di pelawa?? camnie :

Dengan bergegasnya abg azran ke ofis abg mi dan nampak yus yg tengah sibuk nak simpan guitar lepas melalak abes kat dlm ofis abg mie tuh (cbb tu laa ujan lebat) n berkata :
"Hah...panjang Umo awak! " yus yg tercengang pon jawab "ALhamdulilah..org mnx panjang umo..huhu" xprasan lagi yg yus sedang dicari..n ngan tercengangnya yus tanya "cari sapa?"
dengan machonya abg azran menjwb , "Cari Anda" !! hah?? yus ad wat salah ker cari yus...???? 
"Kenapa cari yus..??" 

abg azran pon jawab "nak offer n nak mnx tolong design carta organisasi ntuk Pusat Islam..BERBAYAR" HAH..??? biar betul neh... boleh percaya ker yus ley design ntuk dorg neh... mmg laa xseberapa...tapi kan yus ni apa laa cgt..(merendah diri lak)

Sambung lagi a.azran "Hari tu xsengaja saya terbuka BLOG awak... so saya da tgk..tu pasal lah saya nak mnx tolong awak.." 
apa...??? Cbb Blog yus ker....??? wah2...bangga ckitt neh!!! hohoho....mne xnyer... Blog yus yg xsberapa ni yg di tengok....huhuu..... But... keputusan yus ni xtao amek or x...cz yus ad projek yg lom sttle.... 

Masih dlm bpikir..
haha.. cam projek besar lak kan..??? Tu jer pon yus nak kongc ngn korang.... hehehe...
Berbayar pon ok what..ley wat parttime neh! hahaha.....Hah? da benti ujan! yes! nak ciap lek Taiping da.... daaaa... (^_^")


HASIL TANGAN YUS SENDIRI TAW......hehehe... 
besepah lagi kat FB yus mke kawan2 yus yg diKartoonkan oleh yus..huhuhu..nak teroka????
g laa... xkisah pon... huhuu......k laaa... bubye... ^_^v

اَلحَمْدُ لِله

Subhanallah ✿ Alhamdulillah ✿ Lailahaillallah ✿ AllahuAkbar
..✿Time Kasih Kerana Membaca! :) ✿..


No comments:

:: Assalammualaikum..tinggalkan komen Di Sini..◕‿◕ ::